Prague 2 ©Prague City Tourism
FOTO: ©Prague City Tourism

ADVENT U PRAGU

PRAG – BRATISLAVA

07. – 09.12.2018.
3 dana autobusom 

 

0. dan: POLAZAK/VUKOVAR-VINKOVCI-ĐAKOVO-OSIJEK – PRAG
Polazak u kasnijim večernjim satima, prema niže navedenom rasporedu. Noćna vožnja….

1. dan: PRAG
… do PRAGA. Dolazak u prijepodnevnim satima. Po dolasku najprije vrijeme za jutarnju kavu, a zatim razgled grada: ŽIDOVSKA ČETVRT, MALOSTRANSKE NAMESTY, VALCAVSKE NAMESTY… U poslijepodnevnim satima smještaj u hotel. Odmor, a zatim za sve zainteresirane predlažemo odlazak javnim prijevozom do VACLAVSKIH NAMESTI i uživanje u božićnom ugođaju: posjetite bezbrojne štandove, pogledajte prekrasno uređene trgovine i naravno, popijte čašu odličnog češkog piva! Noćenje.

2. dan: PRAG
Doručak. Nastavak razgleda grada u pratnji stručnog vodiča: HRADČANI, KATEDRALA SV. VITA, MALA STRANA, ZLATNA ULICA, CRKVA SV. NIKOLE, NERUDINA ULICA, KARLOV MOST… Poslijepodne slobodno za osobne sadržaje. Uživajte u predbožićnom ugođaju, kuhanom vinu, kobasicama i raznim slasticama. Predlažemo fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi kako biste grad doživjeli i iz vodene perspektive. Uživajte u pogledu na Zlatni grad! Noćenje.

3. dan: PRAG – BRATISLAVA – POVRATAK/OSIJEK-ĐAKOVO-VINKOVCI-VUKOVAR
Doručak. Napuštanje hotela i pripreme za povratak. Vožnja u pravcu BRATISLAVE, kratko zaustavljanje u centru grada, slobodno vrijeme za ručak. Nastavak putovanja. Povratak se predviđa u noćnim satima.Pođite s nama u grad piva, tisuću tornjeva, zlatnih krovova i otkrijte čaroliju grada kojeg nazivaju i zlatnim gradom i krunom svijeta! Provjerite zašto!