FOTO: CC0

MÜNCHEN – LEGOLAND – KLAGENFURT – MINIMUNDUS
3 dana autobusom
26.-28.04.2019.

Putovanje za cijelu obitelj!

0. Dan, 25.04.2019.: Polazak – Vukovar/Vinkovci/Đakovo
Sastanak i polazak putnik u večernjim satima. Noćna vožnja turističkim autobusom kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju…

1. Dan, 26.04.2019.: München
Dolazak u MÜNCHEN. Po dolasku panoramski razgled grada: Marienplatz, Frauenkirche, Residenz Palace, srednjevjekovni Hofbrauhaus, Bavarski Parlament, Kraljevska palača, Opera, Feldherrnhalle, Allianz arena… Nakon razgleda odlazak do hotela 3* i smještaj. Slobodno vrijeme za individualni program – šetnja ili večera. Noćenje u hotelu.

2. Dan, 27.04.2019.: München – Günzburg – Munchen
Nakon doručka polazak na cjelodnevni izlet u zabavni park LEGOLAND DEUTSCHLAND, smješten u Günzburgu. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: Miniland (središnji dio parka s čuvenim europskim građevinama i znamenitostima, s više od 25 milijuna upotrebljenih lego kockica), LegoXtreme, Imagination, Adventure Land, Knights Kingdom, Lego City, Pirate Land… Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vrijeme za individualni program. Noćenje.

3. Dan, 28.04.2019.: München – Klagenfurt – ĐakovoVinkovci/Vukovar – Povratak
Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema KLAGENFURT. Po dolasku, odlazak u MINIMUNDUS – svijet u malom, gdje se nalazi 140 najpoznatijih svjetskih građevina sa svih pet kontinenata (Eifellov toranj, Slavoluk pobjede, Panthenon, katedrala sv. Petra u Rimu, Sagrada Familia, Taj Mahal, Veliki kineski zid, Kip slobode, Opera u Sydneyu i dr.). Građene su od originalnih materijala, što posebno ističe njihov vrlo realističan izgled. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama. U ranim poslijepodnevnim satima polazak u pravcu domovine. Vožnja autobusom sa usputnim odmorima. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.