FOTO: CC0

ZARZIS

Let: srijedom iz Ljubljane (Tunisair)

Cijene uključuju: odabrani smještaj, zračni prijevoz, zračne i sigurnosne pristojbe, pomoć na aerodromima (Ljubljana, Maribor), predstavnika, transfer od/do zračne luke, osiguranje od nezgode, troškove organizacije i prodaje. Mogućnost neobvezatne nadoplate za zdravstveno osiguranje samo 1 € po osobi po tjednu i osiguranje od rizika otkaza samo 2,96%.

Drevno mjesto Zarzis nalazi se u oazi na jugoistoku Tunisa. Karakterizira ga dinamični gradski puls, gdje možete naći brojne dućane, maurske kavane, restorane, a dva puta tjedno se održava i lokalni sajam, gdje možete uživati u pogledu na raznoliku orijentalnu robu, te se okušati u cjenkanju. Na rubu oaze nalaze se prekrasne, duge pješčane plaže s bogatom ponudom sportova na vodi. Mjesto je od zračne luke Djerba-Zarzis udaljeno 65 km.

Hotel ODYSSEE RESORT
Grad: Zarzis

Official cat.: ****
Usluge: all inclusive

Pretraživanje: www.odyssee-resort.com

Jedinstven hotelski kompleks izgrađen u posebnom trogloditskom stilu rasprostire se u oazi tik uz prekrasnu pješčanu plažu s tirkizno plavim morem.

Položaj: Jedinstven hotelski kompleks izgrađen u posebnom trogloditskom stilu rasprostire se u oazi tik uz prekrasnu pješčanu plažu s tirkizno plavim morem. Do centra najbližeg mjesta, Zarzisa, ima 10 km.
Ponuda: Renomiran i popularan hotelski kompleks s 344 sobe ima impozantnu prijemnu dvoranu s recepcijom, dnevnim prostorom sa sjedećim garniturama i besplatnim WiFi-jem, pet dizala, glavni restoran La Grotte s internacionalnim specijalitetima, restoran La Porta s talijanskim specijalitetima, restoran L´ Athena s tuniskim specijalitetima, restoran Poseidon s morskim specijalitetima i specijalitetima sa žara, pizzeriju Zephir uz bazen, maursku kavanu, diskoteku, više barova, zlatarnu, više konferencijskih dvorana, suvenirnicu, frizerski salon, dječje igralište, bazen, bazen s prirodnom termalnom vodom, dječji bazen, više terasa s ležaljkama i spa centar s unutarnjim grijanim bazenom, fitnessom, saunom, hamamom, jacuzzijem i raznovrsnim masažama.
All inclusive: Doručak, ručak i večera u glavnom restoranu La Grotte. Mogućnost kasnijeg doručka od 10.00 do 11.00, ručka od 12.00 do 14.00, te popodnevnog coffee breaka s keksima, pecivom i palačinkama od 16.00 do 17.00 sati u pizzeriji Zephir. U glavnoj sezoni mogućnost ručka sa specijalitetima sa žara od 12.30 do 16.00 sati u restoranu Poseidon. Uz prethodnu rezervaciju, jednom tijekom boravka, mogućnost večere u jednom od tematskih restorana: tuniski restoran Athena, talijanski restoran La Porta ili restoran s morskim i specijalitetima sa žara Poseidon. Osvježavajuća bezalkoholna pića, mineralna voda, voda, domaće vino, točeno pivo, boukha, cedratine, gin, whisky, kava i čaj u raznim barovima u različito vrijeme: prvi se otvara u 09.00 sati, a zadnji zatvara u ponoć. Za rekreaciju su na raspolaganju: tenis (2 sata), minigolf, streličarstvo, odbojka na pijesku, aerobik, stolni tenis, windsurfing, kanui i pedaline. Miniklub za djecu od 4 do 12 godina. Dnevna i večernja animacija za odrasle i djecu.
Smještaj: Standardne sobe imaju kupaonicu s kadom, odvojen WC, sušilo za kosu, sef, klima uređaj, telefon, TV, minibar i balkon. Obiteljske sobe su istovjetno opremljene, samo su prostranije.
Obroci: Američki buffet doručak, buffet ručak i buffet večera sa show cookingom.

Cijena: od 3.196,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)

Hotel ZITA BEACH RESORT
Grad: Zarzis

Official cat.: ****
Usluge: all inclusive

Odlično vođen hotelski kompleks s velikim brojem stalnih gostiju nalazi se u srcu oaze Zarzis, neposredno na prekrasnoj, bijelim pijeskom posutoj, dugoj plaži, a udaljen je od strogog centra mjesta sa šarolikom medinom 3 km.

Položaj: Odlično vođen hotelski kompleks s velikim brojem stalnih gostiju nalazi se u srcu oaze Zarzis, neposredno na prekrasnoj, bijelim pijeskom posutoj, dugoj plaži, a udaljen je od strogog centra mjesta sa šarolikom medinom 3 km.
Ponuda: Dobro održavan, prostran hotelski kompleks s 584 sobe, koji se rasprostire na čak 17 hektara velikom hotelskom vrtu – oazi, nudi svojim gostima veličanstvenu prijemnu dvoranu s recepcijom s mogućnošću najma sefa i besplatnim WiFi-jem, dućane, konferencijsku dvoranu, dva restorana, tri bara, dječje igralište, dva velika bazena, dječji bazen, grijani unutarnji bazen s termalnom vodom, te terasu za sunčanje s ležaljkama i suncobranima.
All inclusive: Doručak, ručak i večera. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00 sata. Razne zakuske, kava i čaj od 15.00 do 17.30 sati. Za rekreaciju i opuštanje na raspolaganju su 4 teniska terena, stolni tenis, boćanje, minigolf, streličarstvo, odbojka, nogomet, vaterpolo, aerobik, kajaci i windsurfing. Miniklub za djecu od 4 do 10 godina. Dnevna i večernja animacija za odrasle i djecu.
Smještaj: Standard sobe u glavnoj zgradi imaju kupaonicu s kadom ili tušem, odvojen WC, klima uređaj, telefon, TV i balkon ili terasu. Mogućnost najma hladnjaka, te besplatna posudba sušila za kosu na recepciji. Superior sobe u bungalovima su istovjetno opremljene, s time da imaju klima uređaj sa samostalnim podešavanjem i još fiksno ugrađen dječji ležaj. Na upit vam možemo rezervirati i obiteljske sobe, sa dva odvojena prostora ili dvije dvokrevetne sobe povezane vratima.
Obroci: Američki buffet doručak, buffet ručak i buffet večera sa show cookingom.

Cijena: od 3.242,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)