ADVENT U BEČU

16.-17.12.2017. – 2 dana

HOSTEL U CENTRU GRADA !!!

Program za mlade i sve one koji se tako osjećaju!

Od početka adventa do Božića najljepši trgovi Beča pretvaraju se u čarobne božićne sajmove. Uz miris božićnih poslastica i kuhanog vina i širi se božićna atmosfera… Pođite s nama u kolijevku adventa!

1. dan: VUKOVAR/VINKOVCI/ĐAKOVO/OSIJEK – BEČ

Polazak prethodnog dana, prema niže navedenom rasporedu. Ugodna vožnja u pravcu BEČA. Po dolasku razgled grada: DVORCI HOFBURG i BELVEDERE, KATEDRALA SV. STJEPANA (STEPHANSDOM), ZGRADA OPERE, KAERTNER STRASSEM, PARLAMENT, VOŽNJA RINGOM, CARSKA GROBNICA…

Smještaj u hostel. Hostel je smješten u najstrožem centru grada, na mjestu s kojeg se svi razgledi obavljaju pješice. Poslijepodne slobodno za osobne sadržaje. Uživajte uz poznatu Sacher tortu i pravi Melange u jednoj od bečkih kavana ili pak kupovinu u novouređenoj MARIAHILFERSTRASSE. Predlažemo posjet i razgled jednog od brojnih bečkih muzeja. Sve to, zbog izuzetno dobre lokacije hostela, možete obaviti pješice.

Navečer odlazak u šetnju do Božićnog sajma koji se tradicionalno održava ispred RATHAUSA (Gradske vijećnice). Uživajte u predbožićnom ugođaju, kuhanom vinu, kobasicama i raznim slasticama.

Ako nakon sajma budete raspoloženi za nešto više, predlažemo individualni posjet baru Dachboden (rooftop bar) koji je nedaleko našeg hostela, a nalazi se na najvišem katu hotela 25Hours. Uživajte u Aperol Spritzu s veličanstvenim pogledom na grad! Povratak u hostel po želji. Noćenje.

2. dan: BEČ – OSIJEK/ĐAKOVO/VINKOVCI/VUKOVAR

Doručak. Nedjeljno prijepodne je dan kao stvoren za odlazak u ljetnu rezidenciju Habsburgovaca – dvorac SCHÖNBRUNN.

Ako ste već razgledali unutrašnjost dvorca, prošetajte njegovim perivojem i brojnim štandovima Božićnog sajma ili prijepodne provedite u centru grada po vlastitom programu. Predlažemo posjetu jednom od bečkih muzeja (Muzej Sissi, Muzej krunskih dragulja, Kunsthistorische i Naturihistorische muzeji itd.) ili se jednostavno prepustite božićnom nedjeljnom ugođaju grada i šetnji.

Polazak kući u ranim poslijepodnevnim satima. Povratak se predviđa u kasnijim večernjim satima.

——————————————————————————————————————

Napomena: cijena od 550 kn odnosi se na smještaj u višekrevetnim sobama (4-6 osoba), a ukoliko želite biti smješteni u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, cijena je 585 kn

550,00 kn – smještaj u višekrevetnim sobama (4-6 osoba)

585,00 kn – smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama