CC0
FOTO: CC0

CRNA GORA – DUBROVNIK

0.Dan: Četvrtak 12.03.2020. Vinkovci – Đakovo
Sastanak i polazak putnika u večernjim satima (22:00 h) sa dogovorenog mjesta u Vođincima. Vožnja turističkim autobusom sa usputnim zaustavljanjima i odmorima preko BiH do…

1.Dan: Petak 13.03.2020. Herceg Novi – Budva
CRNE GORE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u HERCEG NOVI, grad stepenica, mimoza i pisaca. Slijedi razgled grada: crkva sv. Jeronima, crkva s. Leopolda Mandića,  trg Nikole Đurovića, tvrđave Kanli Kula i Forte Mare. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak voženje do  BUDVA. Smještaj u hotel Adria 4*. Večernja šetnja starom gradskom jezgrom i razgled: zidine Starog grada, Kaštel, crkva sv. Ivana, crkva Santa Maria in Punta. Večera u hotelu. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

2.Dan: Subota 14.03.2020. Izlet Bokokotarski zaljev (Kotor/Perasta/Tivat)
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u BOKOKOTARSKI ZALJEV, koji se još naziva i Zaljev hrvatskih svetaca,  i jedan je od najljepših zaljeva svijeta. Odlazak do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Razgled grada: Gradske zidine, katedrala Sv. Tripuna, Pomorski fakultet. Slijedi vožnja do gradića Perasta i izlet brodićem na otok Gospa od Škrpjela, umjetno izgrađenog otoka na hridi. Posjet kapelici i malom muzeju u sklopu kapelice. Nastavak vožnje do TIVTA i  šetnja kroz luksuznu luku Porto Montenegro, u kojoj su usidrene najluksuznije jahte na Jadranu, ali i stara podmornica JNA. Slobodno vrijeme. Povratak u Budvu i hotel. Večera u hotelu. Slobodno vrijeme za individualni program. Noćenje.

3.Dan: Nedjelja 15.03.2020. Budva – Dubrovnik – Đakovo – Vinkovci
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja prema DUBROVNIKU. Slijedi razgled grada: Vrata od Pila – Onofrijeva česma – Franjevački samostan – Katedrala – Knežev dvor – Stradun – Orlandov stup – Zidine. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada, posjet Zidinama ili vožnju žičarom do vidikovca na Srđu. Nastavka putovanja autobusom, preko BiH uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Vođince u kasnim večernjim satima.