FOTO: Marija Vugrinović

DAN ŽENA U MILANU
2 dana autobusom
09.-10.03.2019.

0. Dan, 08.03.2019.: Polazak – Vukovar/Vinkovci/Đakovo
Sastanak i polazak putnik u večernjim satima. Noćna vožnja turističkim autobusom kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju sa usputnim zaustavljanjima i odmorima…

1. Dan, 09.03.2019.: Milano
Dolazak u Milano u jutarnjim satima. Po dolasku u MILANO, glavnog grada Lombardije razgled povijesne jezgre u pratnji vodiča: katedrala – Teatro alla Scala – galerija Vittorio Emanuele – dvorac Sforzesco-Accademia i četvrt Brera. Slobodno vrijeme za kupovinu u talijanskoj modnoj prijestolnici, s odličnom ponudom odjeće i obuće… Navečer odlazak prema hotelu 3*. Smještaj u sobe i noćenje.

2. Dan, 10.03.2019.: Milano – Đakovo/Vinkovci/Vukovar – Povratak
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do centra Milana. Slobodno vrijeme za individualni program. Predlažemo odlazak do najljepšeg mjesta za kupovinu u Milanu – Galerije Vittorio Emanuele II, najstarijeg trgovačkog centra u Italiji, s jedinstvenom arhitekturom i luksuznim dućanima. Počastite se popularnim jelom Risotto alla Milanese i ostalim talijanskim delicijama. Polazak prema domovini oko 15 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Očekivani dolazak u kasnim večernjim satima.