www.gardaland.it

VENETO I GARDALAND
VENECIJA – GARDALAND – VERONA
2 dana, 30.04.-01.05.2019. (prvosvibanjski praznici)

VRIJEDNOST VIŠE:
Uključena ulaznica za Gardaland i polupansion!

0. dan: POLAZAK
Polazak u večernjim satima. Vožnja u pravcu Italije.

1. dan: VENECIJA – VERONA
U jutarnjim satima dolazak u VENECIJU, napoznatij grad na vodi i prema mnogima najromantičniji grad na svijetu. Grad koji se nalazi na 118 manjih otoka u venacijanskoj laguni, omeđeni sa više od 170 kanala i spojeni sa više od 350 mostova.
Po dolasku vožnja brodom do TRGA SV. MARKA, zatim razgled grada uz stručno vodstvo: TRG SV. MARKA, DUŽDEVA PALAČA, TORANJ SA SATOM, ZVONIK, GRAD CANALE, MOST UZDAHA, PONTE DI RIALTO …. Slobodno vrijeme. Nakon toga, odlazak u pravcu VERONE, grada poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, grada za kojega i danas kažemo da je to GRAD VJEČEN LJUBAVI. Verona je dragulj srednjovjekovne arhitekture i umjestnosti, te tragom toga slijedi razgled grada uz stručno vodstvo: ARENA – PIAZZA BRA – POZNATA TRGOVAČKA ULICA MAZZINI, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DELLE ERBE, DANTEOV TRG… Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupovinu i aktivnosti po vlastitom izboru.
Slijedi odlazak do hotela. Smještaj u hotel ***. Večera. Noćenje.

2. dan: GARDALAND
Doručak. Cjelodnevni izlet u najpoznatiji talijanski zabavni park – GARDALAND, koji je bijeg od svakodnevnice i užitak za ljubitelje adrenalina. Slobodno vrijeme za uživanje u brojnim atrakcijama parka: Plavi tornado, Raptor, Magična planina, Sequoia, Fuga da Atlantide, Colorado Boat, Mistika egipatske piramide, Šalice kave, Jeza gusarskog broda, Dolina kraljeva, Panoramski kotač, Palablu, Avantura 4D kina, Leteći otok, Top spin, Vlak smrti…

Nakon moštva prikupljenih doživljaja i ugodno provedenog vremena, slijedi povratak. Dolazak se predviđa oko ponoći ili slijedećeg dana u ranim jutarnjim satima.