CC0
FOTO: CC0

MEĐUGORJE
MEĐUGORJE – MOSTAR, 27.-29.09.2019.
3 dana autobusom

1. dan: POLAZAK // MEĐUGORJE
Polazak u ranim jutarnjim satima (predvidivo oko 05 sati). Vožnja u pravcu Sarajeva, Mostara do Međugorja. Po dolasku ćemo se naprije zaustaviti kod crkve Sv. Jakova, pozdrav i molitva Gospi, a zatim ćemo se zajednički zaputiti na brdo ukazanja – Podbrdo. Smještaj u hotel/pansion. Vrijeme za odmor. Molitveni program počinje u 17.00 sati molitvom krunice, a misa na hrvatskom jeziku je u 18.00 sati. Prilika za svetu ispovijed je od 16.00h sati. Povratak u hotel na večeru. Individualni odlazak u Svetište na večernje klanjanje i molitvu ili ostatanak u hotelu. Noćenje.

2. dan: MEĐUGORJE
Dobro jutro! Za sve koji mogu i žele, predlažemo ranojutarnji odlazak na brdo Križevac gdje ćemo penjući se, moliti križni put. Penjanje na brdo Križevac iziskuje veći fizički napor, stoga kao alternativu predlažemo ostanak u hotelu. Povratak u hotel na doručak. Ostatak dana slobodan za vlastite sadržaje i molitvu. Ručak. Rapored pobožnosti kao i prethodnog dana. Noćenje.

3. dan: MEĐUGORJE – MOSTAR // POVRATAK
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na jutarnju Svetu misu u 8.00 sati. Nakon mise, slobodno vrijeme do predvidivo 10.00 sati, a zatim odlazak u Mostar. Posjet Franjevačkom samostanu i župi u sklopu kojeg se nalazi zvonik visok 107 m, nova crkva u izgradnji, te muzej. Slijedi odlazak do obližnjeg Starog Mosta. Nastavak putovanja do Jablanice. Duža pauza za ručak po želji.

Povratak u Hrvatsku se predviđa u kasnijim večernjim satima, predvidivo oko 22.00 sata.