CC0
FOTO: CC0

SLIEMA I ST. JULIAN’S

Let: nedjeljom iz Zagreba, ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom iz Trevisa, ponedjeljkom i petkom iz Budimpešte (Air Malta i Ryanair)

Cijene uključuju: odabrani smještaj, zračni prijevoz, zračne i sigurnosne pristojbe, pomoć na aerodromima (Ljubljana, Maribor), predstavnika, transfer od/do zračne luke, osiguranje od nezgode, troškove organizacije i prodaje.
Obavezno plaćanje boravišne pristojbe na licu mjesta. Mogućnost neobvezatne nadoplate za zdravstveno osiguranje samo 1 € po osobi po tjednu i osiguranje od rizika otkaza samo 2,96%. Cijene ne uključuju posebne nove eco takse, koje iznose 0,50 € po osobi/po danu, te se u skladu s malteškim zakonima plaćaju na licu mjesta!

Sliema – mondeni trgovački centar Malte i St. Julian’s – centar noćnog života, leže na poluotoku zapadno od glavnog grada, tik jedan do drugoga povezani prekrasnom, 3 km dugom promenadom. U prošlosti su predstavljali zadnju crtu obrane Vallette pred Turcima o čemu svjedoče tvrđave Tigne Fort i Il Fortizza. Danas se oni ponose velikim brojem prestižnih dućana, restorana, barova, pivnica, diskotekom i kockarnicom. Uz promenadu se nalazi i nekoliko uređenih stjenovitih plaža i centara za sportove na vodi, tako da su ova dva mjesta posebno omiljena turistima željnima raznolikog odmora. Mjesta su od zračne luke udaljena 17 km.

Hotel ALEXANDRA
Grad: Sliema – St. Julian`s

Official cat.: ***
Usluge: noćenje s doručkom, polupansion

Pretraživanje: www.alexandrapalacehotel.com

Hotel na idealnoj lokaciji nalazi se u pokrajnjoj mirnijoj ulici St. Julian’sa (točnije Pacevilla), koji je, naime, jedna od najdinamičnijih četvrti na Mediteranu. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni restorani, noćni klubovi, barovi, diskoteke i kockarnica. Do neuređene stjenovite plaže ima 250 m, do popularne plaže Dragonara Reef Club (uz naplatu) 500 m, a do pješčane plaže u zaljevu St. George 700 m.

Položaj: Hotel na idealnoj lokaciji nalazi se u pokrajnjoj mirnijoj ulici St. Julian’sa (točnije Pacevilla), koji je, naime, jedna od najdinamičnijih četvrti na Mediteranu. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni restorani, noćni klubovi, barovi, diskoteke i kockarnica. Do neuređene stjenovite plaže ima 250 m, do popularne plaže Dragonara Reef Club (uz naplatu) 500 m, a do pješčane plaže u zaljevu St. George 700 m.
Ponuda: Hotel sa 159 soba ima prijemnu dvoranu s recepcijom, klimatizirani restoran za nepušače, internet kutak, WiFi, aperitiv bar, četiri dizala, bazen s odvojenim dijelom za djecu na krovu hotela i unutarnji bazen.
Smještaj: Sve sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, klima uređaj, telefon, glazbeni kanal, WiFi i TV. Mogućnost najma sefa, hladnjaka i sušila za kosu. Superior sobe su istovjetno opremljene, s tim da je oprema novija.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet doručak, ručak poslužuju i večera. Kod rezervacije polupansiona ili punog pansiona uključeno je i jedno lokalno alkoholno ili bezalkoholno piće. Mogućnost zamjene večere za ručak.

Cijena: od 4.104,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)

 

Hotel PLAZA REGENCY
Grad: Sliema – St. Julian`s

Official cat.: ***
Usluge: noćenje s doručkom, polupansion

Pretraživanje: www.plazahotelsmalta.com

Položaj: Omiljen hotel leži neposredno na prestižnoj promenadi u Sliemi, koja glasi kao idealno mjesto za kupovinu. Nedaleko se nalazi St. Julian’s, centar noćnog života Malte. Velika prednost hotela je i neposredna blizina plaže udaljene 70 m, a od hotela je odvaja samo promenada i cesta
Ponuda: Hotel sa 160 soba ima prijemnu dvoranu s recepcijom i mogućnost pristupa internetu, dizalo, restoran, pizzeriju, dva bara, vanjski bazen na krovu i unutarnji bazen, te terasu s prekrasnim pogledom na zaljev St. Julian’s.
Smještaj: Ugodno opremljene sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, klima uređaj, WiFi, TV, telefon i sef uz najam.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet doručak i buffet večera.

Cijena: od 4.258,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)

 

Hotel CAVALIERI
Grad: Sliema – St. Julian`s

Official cat.: ****
Usluge: noćenje, noćenje s doručkom, polupansion

Pretraživanje: www.cavalierihotel.com.mt

Položaj: Hotel izgrađen 2005. godine nalazi se odmah uz more u mirnijem predjelu najdinamičnijeg mjesta na Malti, St. Julian’sa. Do mora možete doći stepenicama s hotelske terase, a do pješčane plaže u zaljevu St. George ima približno 10 minuta hoda.
Ponuda: Moderan hotel ima 258 soba, prostranu prijemnu dvoranu s velikim sofama, recepciju i besplatan WiFi, besplatan internet i TV kutak, suvenirnicu, konferencijsku dvoranu, restoran, lounge bar, pool bar, bazen sa slatkom vodom, bazen s morskom vodom i dječji mini bazen, unutarnji bazen, te terasu za sunčanje s ležaljkama i suncobranima. Svojim gostima nudi saunu i fitness, a uz nadoplatu i tajlandsku masažu, room service i praonicu.
Smještaj: Moderno opremljene sobe imaju dva king size ležaja, kupaonicu s kadom, WC, sušilo za kosu, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, sef, uređaj za glačanje hlača, internet priključak, TV, kuhalo za kavu ili čaj, telefon i balkon.
Obroci: Američki buffet doručak, ručak poslužuju i buffet večera.

Cijena: od 5.521,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)

 

Boutiquehotel ARGENTO
Grad: Sliema – St. Julian`s

Official cat.: ****
Usluge: noćenje s doručkom

Pretraživanje: www.hotelargentomalta.com

Položaj: Vrlo popularan boutique hotel leži u središtu St. Julian’sa, koji slovi za najdinamičnije ljetovalište na Malti. U neposrednoj blizini su brojne prodavaonice, restorani, barovi, diskoteke i noćni klubovi. Do zaljeva St. George’s s uređenom pješčanom plažom ima 600 m, a do kasina Dragonara 800 m.
Ponuda: Moderno opremljen hotel sa 74 sobe nudi svojim gostima elegantnu prijemnu dvoranu s recepcijom i besplatnim WiFi-jem, internet kutak, bar i restoran. Zanimljivost hotela je terasa za sunčanje s ležaljkama, bazenom i manjim fitnessom smješteni na krovu hotela.
Smještaj: Sve comfort sobe jednostavno i elegantno opremljene imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, sef, klima uređaj, telefon, besplatan WiFi, minibar, kuhalo za kavu i čaj, te francuski balkon ili prozor. Deluxe sobe su istovjetno opremljene, s tim da su prostranije i imaju balkon.
Obroci: Američki buffet doručak, buffet ručak i večera.

Cijena: od 6.260,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)

 

Boutiquehotel VICTORIA
Grad: Sliema – St. Julian`s

Official cat.: ****
Usluge: noćenje s doručkom, polupansion

Pretraživanje: www.victoriahotel.com

Položaj: Brižno vođen gradski hotel, koji spaja klasiku s moderno oblikovanom elegancijom, nalazi se u samom centru Slieme poznate po promenadi s brojnim restoranima, barovima i trgovinama. Do najbliže kamenite plaže ima 500 m, a isto toliko i do mola, s kojeg se možete više puta dnevno trajektom odvesti direktno do Vallette.
Ponuda: Lijep hotel sa 141 sobom svojim gostima nudi elegantno predvorje s kaminom, recepcijom i WiFi-jem, dva dizala, knjižnicu, suvenirnicu, restoran, bar, fitness, grijani unutarnji bazen i suvremeni spa centar. Zanimljivost hotela je terasa za sunčanje s ležaljkama i vanjskim bazenom, koji se nalaze na krovu hotela.
Smještaj: Lijepo opremljene standard sobe imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, sef uz najam, klima uređaj, telefon, TV, WiFi i minibar. Superior sobe su istovjetno opremljene, ali su novije, te imaju i balkon.
Obroci: Američki buffet doručak i buffet večera.

Cijena: od 6.268,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)

Hotel OSBORNE
Grad: Sliema – St. Julian`s

Official cat.: ***
Usluge: noćenje, noćenje s doručkom, polupansion

Pretraživanje: www.osbornehotel.com

Položaj: Prekrasan hotel iz XVII stoljeća nalazi se unutar stare gradske jezgre u Valletti samo 230 m od glavne ulice Republic Street. U neposrednoj blizini su brojne prodavaonice, kavane i restorani. Do katedrale Sv. Ivana ima 5 minuta hoda, kao i do najbliže autobusne stanice ili do malog pristaništa za trajekt do Slieme.
Ponuda: Hotel sa 63 sobe ima dnevni prostor s recepcijom, besplatan WiFi, dva dizala, konferencijsku dvoranu, manji fitness, parkiralište uz naplatu, a na krovu još i malu terasu za sunčanje s bazenom, te nekoliko ležaljki i suncobrana.
Smještaj: Lijepo opremljene sobe imaju kupaonicu s tušem ili kadom, sušilo za kosu, WC, klima uređaj, sef uz najam, telefon, TV, besplatan WiFi i kuhalo za kavu ili čaj.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet doručak i buffet večera. Mogućnost zamjene večere za ručak.

Cijena: od 6.414,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)

Hotel THE PALACE
Grad: Sliema – St. Julian`s

Official cat.: *****
Usluge: noćenje s doručkom, polupansion

Pretraživanje: www.thepalacemalta.com

Položaj: Raskošan gradski hotel nalazi se u samom centru Slieme s bezbroj mogućnosti za šetnju po obližnjim trgovinama, barovima, lokalima, restoranima i kulturno – zabavnim znamenitostima. Do najbliže kamenite plaže ima 500 m, a isto toliko i do mola, s kojeg se možete više puta dnevno trajektom odvesti direktno do Vallette.
Ponuda: Moderan hotel ima prijemnu dvoranu s recepcijom i besplatnim WiFi-jem, internet kutak, konferencijski centar, suvenirnicu, mediteranski restoran, azijski restoran, bar i parkiralište. Na sedmom i osmom katu nalazi se veliki, lijepo opremljen Spa & wellness centar, gdje su gostima na raspolaganju unutarnji grijani bazen i fitness, a uz nadoplatu i sauna, turska kupelj, solarij, te raznovrsne masaže i tretmani uljepšavanja. Posebnost hotela je ekskluzivna terasa za sunčanje na krovu hotela s ležaljkama, suncobranima, baldahinima, bazenom i pool barom, s koje se pruža nezaboravan panoramski pogled.
Smještaj: Ukusno opremljene deluxe sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, klima uređaj, sef, telefon, TV, besplatan WiFi, minibar i balkon. Superior sobe su jednako opremljene, a nalaze se na petom, šestom i osmom katu, zbog čega imaju vrlo lijep pogled na more.
Obroci: Američki buffet doručak i buffet večera.

Cijena: od 8.054,00 kn po osobi (cijena ovisi o datumu, vrsti sobe, vrsti pansiona, broju osoba i broju dana)