FOTO: CC0

SKI VIKEND NA VLAŠIĆU
3 dana autobusom, 21.-23.02.2020.

Vrijednost više: polupansion i korištenje bazena i saune uključeni u cijenu!

Potreban Vam je odmor? Sigurni smo da je ovo pravi izbor za vas! Pođite s nama na trodnevno vikend putovanje. Ovaj program idealan je za skijaše, kao i sve one koji žele uživati u šetnjama na svježem i čistom planinskom zraku, te koristiti blagodati wellnessa. Program za sve generacije!

1. dan: POLAZAK//VUKOVAR – VINKOVCI – ĐAKOVO – SLAVONSKI BROD – VLAŠIĆ
Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja u pravcu Bosne i Hercegovine do Vlašića gdje se nalazi SKIJALIŠTE VLAŠIĆ, sve popolarnija vikend destinacija.
Dolazak u kasnijim prijepodnevnim satima. Pauza za kavu, odmor, vađenje ski passa, presvlačenje, te odlazak na skijalište. Smještaj u hotel (vrlo vjerojatno ubrzo nakon dolaska). Za sve one koji ne žele na skijanje, vrijeme kreirajte po vlastitom izboru – šetnja, kupanje u hotelskom bazenu s pogledom na skijalište… Večera. Mogućnost noćnog skijanja ili druženje u hotelskom prostoru ili obližnjim kafićima. Noćenje.

2. dan: VLAŠIĆ
Doručak. Cijeli dan je predviđeni za skijaške užitke i šetnju po planinskim vrhuncima ili ako ne želite na skijalište, uživajte na bazenu hotela, saunama ili šetnji mjestom. Večera. Mogućnost noćnog skijanja. Zabavite se u obližnjim kafićima. Noćenje.

3. dan: VLAŠIĆ – SLAVONSKI BROD – ĐAKOVO – VINKOVCI – VUKOVAR //POVRATAK
Doručak. Vrijeme za skijanje, kupanje u hotelskom bazenu, šetnju i uživanje u svježem planinskom zraku. Polazak kućama se predviđa oko 14 sati.
Dolazak u Slavoniju u večernjim satima.

 

CIJENA:
1.070,00 kn – odrasla osoba
850,00 kn – za djecu od 4-12 godina na pomoćnom ležaju
350,00 kn – za djecu do 4 godine na pomoćnom ležaju