Advent u Pragu
FOTO: ©Prague City Tourism

ADVENT U PRAGU

Hotel u centru Praga

Polasci iz Vukovara, Vinkovaca, Đakova i Osijeka

3 dana autobusom

13.12.-15.12.2019.

VRIJEDNOST VIŠE: Centralno lociran hotel 3*!

Pođite s nama u grad piva, tisuću tornjeva, zlatnih krovova i otkrijte čaroliju grada kojeg nazivaju i zlatnim gradom i krunom svijeta! Provjerite zašto!

0. dan: POLAZAK // VUKOVAR – VINKOVCI – ĐAKOVO – OSIJEK – PRAG
Polazak u kasnijim večernjim satima, prema niže navedenom rasporedu. Noćna vožnja….

1. dan: PRAG
… do PRAGA. Dolazak u prijepodnevnim satima. Po dolasku najprije vrijeme za jutarnju kavu, a zatim razgled grada: ŽIDOVSKA ČETVRT, MALOSTRANSKE NAMESTY, VALCAVSKE NAMESTY… U poslijepodnevnim satima smještaj u hotel. Odmor, a zatim za sve zainteresirane predlažemo odlazak javnim prijevozom do VACLAVSKIH NAMESTI i uživanje u božićnom ugođaju: posjetite bezbrojne štandove, pogledajte prekrasno uređene trgovine i naravno, popijte čašu odličnog češkog piva! Noćenje.

2. dan: PRAG
Doručak. Nastavak razgleda grada u pratnji stručnog vodiča: HRADČANI, KATEDRALA SV. VITA, MALA STRANA, ZLATNA ULICA, CRKVA SV. NIKOLE, NERUDINA ULICA, KARLOV MOST… Poslijepodne slobodno za osobne sadržaje. Uživajte u predbožićnom ugođaju, kuhanom vinu, kobasicama i raznim slasticama. Noćenje.

3. dan: PRAG – BRATISLAVA – POVRATAK // OSIJEK – ĐAKOVO – VINKOVCI – VUKOVAR
Doručak. Napuštanje hotela i pripreme za povratak. Vožnja u pravcu Bratislave, kraće zaustavljanje u centru grada, slobodno vrijeme za ručak. Nastavak putovanja.
Povratak se predviđa u noćnim satima.

Opći uvjeti putovanja

Slična putovanja:

Advent u Beču     Advent u Budimpešti     Avent u Varšavi     Advent u Beču i Bratislavi     Advent u Pragu, Dresdenu i Brnu

Advent Salzburg, Munchen , Innsbruck     Advent Klagenfurt, Bled, Ljubljana     Nova Godina u Bugarskoj