Pixabay
FOTO: CC0

ORGANIZIRANI “MINI ODMOR” U ISTRI
05.08. – 09.08.2020.
Polazak iz Vukovara, Vinkovaca i Đakova uz osiguran prijevoz

1.Dan: Srijeda, 05.08.2020.
Sastanak i polazak putnika u jutarnjim satima prema rasporedu 06:00 h Vukovar autobusni kolodvor, 06:30 h Vinkovci parkiralište hotela Slavonija, 07:15 h Đakovo parkiralište ispred novog DVD-a. Slijedi vožnja turističkim autobusom autobusom sa usputnim odmorima do mjesta BANJOLE (6 km od grada Pule), po dolasku smještaj u RESORT CENTINERA 3* i sobe. Slobodno vrijeme za odmor, kupanje i individualni program. Večera. Noćenje.

2.-4. Dan: Četvrtak, 06.08.2020. / Petak, 07.08.2020. / Subota, 08.08.2020.
Boravak u resortu na usluzi polupansiona (doručak i večera, buffet/švedski), slobodno vrijeme za individualni program za kupanje i odmor i sl. Po želji fakultativni program – poludnevni izlet u Pulu (razgled uz vodiča i ulaz u Arenu), poludnevni izlet u NP Brijune (brod+vlakić+vodič+razgled), poludnevni izlet u Poreč i Rovinj (razgeld uz vodiča). Prijave za fakultative izlete kod našeg voditelja putovanja, min. 20 putika po izlet se mora prijaviti. Noćenja.

5.Dan: Nedjelja, 09.08.2020.
Doručak. Spremanje stvari i odjava iz hotela (oko 10 h), te polazak u pravcu domova. Vožnja turističkim autobusom autocestom sa usputnim odmorima. Očekivani povratak u domove u ranim večernjim satima.

 

OPIS SMJEŠTAJ/HOTELA:
Resort Centinera 3* smješten je na Medulin Rivieri u mjestu Banjole, na samoj obali uz plažu uvale Centinera, u hladu prekrasne stoljetne borove šume, na mirnoj lokaciji idealnoj za obiteljski odmor.Udaljen je 8 km od centra Medulina, 8 km od Parka prirode Kamenjak, 8 km od centra Pule i 13 km od Zračne luke Pula.U sklopu Resorta nudimo 151 sobu, unutarnji bazen sa morskom vodom, te novootvoreni kamp sa moderno opremljenim mobilnim kučicama i kamp parcelama sa strujom i vodom. Kako bi baš svaki dan bio ispunjen zabavom i smijehom, u ljetnim mjesecima je tu i naš tim animatora, uz koje ćete se zabaviti i razgibati, a za djecu je tu i program sa zabavnim i edukativnim aktivnostima u našem Mini klubu koje će vašem djetetu učiniti odmor nezaboravnim.

USLUGE HOTELA:
Nudimo vam i najam bicikla, motora, automobila, najam broda, aquapark, najam kanua, najam pedalina, te bogat animacijski program za djecu i odrasle, 250 m od hotela nalazi se Sportski centar „Banjole“ sa 4 tenis terena, nogometnim igralištem i terenom za odbojku na pijesku.
PLAŽA: Smještena je između rt-a Bumbište i rt-a Indije, sa predivnom kamenom i šljunčanom plažom, te kristalno čistim morem, Od dodatnih sadržaja uz nadoplatu se nude :
Aquapark, Najam: brodova, pedalina, SUP-ova, kayk-a, Mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki na plaži.
BEACH BAR: Direktno na plaži s velikom terasom uz prekrasan pogled na more, bogatom a la carte ponudom i velikim izborom koktela i domaćih vina, idealno je mjesto za ručak ili osvježenje preko dana. U večernjim satima ljetne sezone postaje kulisa za romantične večeri pod zvijezdama uz glazbu uživo.

VRSTE SOBA:
• 1/2 standard A (20 m², Maksimalno 2 osobe, 2 Kreveta 90 x 200, Kupaonica s tušem, Sušilo za kosu, Klima, Pristup bežičnom internetu, TV/SAT, Telefon, Mini bar, Dječji krevet uz zahtjev uz nadoplatu, Pogled more).
• 1/2+1 standard A (25 m², Maksimalno 2 osobe, 2 Kreveta 90 x 200 i fotelja na razvlačenje 80 x 200, Kupaonica s tušem, Sušilo za kosu, Klima, Pristup bežičnom internetu, TV/SAT, Telefon, Mini bar, Dječji krevet uz zahtjev uz nadoplatu, Pogled more).
• 1/2+1 standard B (25 m², Maksimalno 3 osobe, 2 kreveta 90 x 200 i fotelja na razvlačenje 80 x 200, Kupaonica s tušem, Sušilo za kosu, Klima, Pristup bežičnom internetu, TV/SAT, Telefon, Mini bar, Balkon namješten, Dječji krevet uz zahtjev uz nadoplatu, Pogled more).
• 1/2+2 standard B (25 m², Maksimalno 3 osobe, 2 kreveta 90 x 200 i 2 fotelje na razvlačenje 80 x 200, Kupaonica s tušem, Sušilo za kosu, Klima, Pristup bežičnom internetu, TV/SAT, Telefon, Mini bar, Balkon namješten, Dječji krevet uz zahtjev uz nadoplatu, Pogled more).