Skijanje – Cerkno, Slovenija
FOTO: Foto: Zvonko Vugrinović
Skijanje – Cerkno, Slovenija

SKIJANJE S ORGANIZIRANIM AUTOBUSNIM PRIJEVOZOM

AKTIVNI ZIMSKI ODMOR – CERKNO, SLOVENIJA

09.01.2022. – 14.01.2022.

Ljubitelji ste zimskih radosti – skijanja, sanjkanja, šetnje po planinskim vrhuncima?

Sigurni smo da je ovo pravi izbor za vas! Pođite s nama jer ovaj program idealan je za skijaše, obitelji s malom djecom, kao i sve one koji žele uživati u šetnjama na svježem i čistom planinskom zraku, te koristiti blagodati wellnessa. Program za sve generacije!

1. dan: POLAZAK – CERKNO

Polazak u jutarnjim satima prema dole navedenom rasporedu. Vožnja u pravcu Zagreba, Ljubljane, do Cerkna, mjesta u Sloveniji blizu talijanske i austrijske granice, nedaleko Bleda, Bohinja i Kranjske Gore. Slovenci kažu: “Tamo gdje završava Gorenjska, a počinje Primorska, nalazi se Cerkno.” Upravo iznad mjesta Cerkno nalazi se SKIJALIŠTE CERKNO, najmodernije slovensko skijalište. Skijaški centar Cerkno se nalazi na padinama 1295 m visokog ČRNOG VRHA. Dolazak u ranijim poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Vrijeme do večere iskoristite za odmor, kupanje u bazenu, korištenje saune… Noćenje.

2.-5. dan: SKI CENTAR CERKNO

Doručak, te odlazak na skijalište. Svaki dan na skijalište će ići naš autobus. Cijeli dani su predviđeni za skijaške užitke i šetnju po planinskim vrhuncima, a po povratku u hotel predlažemo aktivan odmor u hotelskom prostoru – kupanje u bazenu, korištenje saune, fitnessa ili šetnju mjestom. Večera. Noćenje.

6. dan: CERKNO – POVRATAK

Doručak. Odlazak na skijališete i skijanje do predvidivo 13 sati. Napuštamo Cerkno i povratak kućama oko 14 sati. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.