Pannonia Resort

OSJETI, OKUSI, POGLEDAJ  – DOŽIVI SLAVONIJU!

Za vaše posebne i dragocjene životne trenutke, za sjećanje i stvaranje uspomena –  idealno mjesto je novouređena kuća za odmor PANNONIA RESORT, smještena u srcu Slavonije, u prigradskom naselju Kuševac, nedaleko Đakova i velebnih vrhova poznate katedrale i državne ergele lipicanaca.

Ako želite mir, privatnost, udaljenost od gradske gužve, a kada poželite dinamičnost u centru grada ste za manje od 10 minuta.

Idealno za sve prigode:

GASTRO SALA:

– proslave rođendana, djevojačkih večeri, manjih svadbi, te raznih drugih prigodnih proslava – do 60 osoba

KUĆA ZA ODMOR:

– moderno i funkcionalno uređena kuća sa smještajem do 8 osoba: 4 sobe, dvije kupaonice, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, terasa

Na raspolaganju su vam svi sadržaji:

velika i mala sjenica
vanjski roštilj
ljetna kuhinja
parkiralište
prostrano dvorište
zvučnik (s Bluetooth i USB opcijom) + mikrofon

centralni doživljaj je veliki prekrasni bazen s lijepo uređenom plažom

U sklopu Resorta možete koristiti i naš besplatan WI-FI.

Za sve rezervacije za minimalno 3 noćenja nudimo besplatni razgled grada Đakova u pratnji naših licenciranih turističkih vodiča!

Kada jednom dođete u naš kraj, sigurni smo da ćete poželjeti ponovno, jer Slavonija je spoj prirodnih ljepota, kulturnog naslijeđa i baštine i na daleko poznatih gastronomskih specijaliteta i vrhunske vinske kapljice, a najjači aduti su gostoprimstvo i srdačnost domaćina. Ukratko, spoj različitosti sa svojom bližom i daljom okolicom gdje i danas kuca srce Panonskog mora. Osim Đakova, za pola sata do sat vremena vožnje stižete do Osijeka, Baranje, Vukovara, Vinkovaca, Iloka, Našica… Zato još jednom s ponosom ističemo da je PANNONIA RESORT smještena u srcu Slavonije! Naše stručno osoblje pomoći će vam u kreiranju i planiranju vašeg odmora.

Dođite, uvjerite se i stvarajte uspomene, jer uspomene su raskoš života – od njih i za njih se živi!

Dobro nam došli!

Kontakt:

telefon: 031-822336

email: pannonia.resort@gmail.com